574 views

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.


Offline Daring


  • Joined: Jul 2015

  • Location:
  • Drives:
Took Lotus Evora 2011 in for a new Kenwood audio unit.  Had a laugh when the tech asked me to pop the bonnet so he can run the wire for the front camera and I popped open the front access hatch.  Anyone have any idea how to run a camera wire from the audio unit to the front grille?
All help appreciated



Offline S4Simon

  • The Rubber King of Adelaide

  • Joined: Jul 2006

  • Drives: Something a metre high
  • Location: Not the Badlands
I think you're going to have to pop over to the Lotus forums (UK) for that one.
I've been rich & I've been poor...

Rich is better



Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
6 Replies
6484 Views
Last post Fri, 05 Oct, 2007 - 01:51
by Aircon
191 Replies
57325 Views
Last post Tue, 01 Feb, 2011 - 01:01
by Last_Ride
6 Replies
5219 Views
Last post Thu, 29 Mar, 2012 - 14:42
by maserati3200gt.supermen
0 Replies
1720 Views
Last post Sun, 29 Jul, 2012 - 23:25
by Karl
3 Replies
3328 Views
Last post Wed, 23 Oct, 2013 - 10:43
by james280779


Latest Discussions

BOARD TOPIC MEMBER POSTED
[ Off Topic ] Real Estate psw Today at 15:30
[ McLaren ] 675 LT Spider JBO Today at 13:52
[ Racing ] Lola Larousse LC88 goober Today at 12:43
[ Funny Cool Stoopid ] it's funny cause i'm drunk!! mondi Today at 10:44
[ Cars ] Supercar dealer article UK JBO Yesterday at 21:35
[ Cars ] Spotted thread Alpinem3e92 Yesterday at 16:24
[ Racing ] 2017 Formula 1 Tipping game mondi Yesterday at 10:27
[ Racing ] Seeking photos of Brian Ginger - died in 1993 London-Sydney Marathon Chicky01 Sat, 25 Mar, 2017 - 17:38